Janneke Viegers (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Janneke Viegers
Janneke Viegers (1952)

Janneke Viegers (1952)

Janneke VIEGERS (Nijmegen 1952). Woont en werkt in Amsterdam.

Opleiding Academie voor Beeldende Kunsten, Arnhem

Zij was vijf jaar docent aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Zij doceerde ook aan de Rietveld Academie in Amsterdam.

Maakt grote olieverfschilderijen, zowel vogelvlucht perspectieven van steden als portretten en korte films. Exposeert vanaf 1980 en had diverse solo tentoonstellingen. Werk van haar bevindt zich o.a. in de collecties van de Eerste en Tweede Kamer, het Europarlement, het Amsterdams Historisch Museum, en het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Janneke Viegers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Janneke Viegers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Janneke Viegers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Janneke Viegers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Janneke Viegers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Janneke Viegers!

Volg het aanbod kunst van Janneke Viegers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Janneke Viegers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Janneke Viegers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Janneke Viegers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Janneke Viegers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Janneke Viegers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Janneke Viegers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Janneke Viegers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Janneke Viegers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Janneke Viegers?

Kunst kopen van Janneke Viegers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Janneke Viegers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Janneke Viegers. Om meer kans te maken om de Janneke Viegers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Janneke Viegers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.