Jean-Paul Cleren (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean-Paul Cleren
Jean-Paul Cleren (1940)

Jean-Paul Cleren (1940)

Kunstenaar

Jean-Paul CLEREN (Belle-Ile-en-Mer 1940)

Aangeboden items
2
Verkochte items
78
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jean-Paul Cleren - Litho ,Titel. Een gezicht in veiligheid. kopen? Bied vanaf 25!
Jean-Paul Cleren - Litho ,Titel. Een gezicht in veiligheid.Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 04-02-2023 om 20:03
Jaartal1985
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jean-Paul Cleren - De dame in de hand (La dame dans la main) kopen? Bied vanaf 20!
Jean-Paul Cleren - De dame in de hand (La dame dans la main)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorCuRio
Eindtijd 24-08-2022 om 22:22
Jaartal1990
TechniekLitho
Afmetingen40 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jean-Paul Cleren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean-Paul Cleren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean-Paul Cleren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean-Paul Cleren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean-Paul Cleren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean-Paul Cleren!

Volg het aanbod kunst van Jean-Paul Cleren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean-Paul Cleren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean-Paul Cleren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean-Paul Cleren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean-Paul Cleren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean-Paul Cleren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean-Paul Cleren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean-Paul Cleren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean-Paul Cleren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean-Paul Cleren?

Kunst kopen van Jean-Paul Cleren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean-Paul Cleren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean-Paul Cleren. Om meer kans te maken om de Jean-Paul Cleren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean-Paul Cleren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.