Jeroen Olthof (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jeroen Olthof
Jeroen Olthof (1958)

Jeroen Olthof (1958)

Kunstenaar

Jeroen OLTHOF (Steenbergen 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jeroen Olthof - handgesigneerde litho | Zonder titel | 1988 kopen? Bied vanaf 40!
Jeroen Olthof (1958) Nederlands handgesigneerde litho | Zonder titel | 1988
TechniekLitho
Afmetingen40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jeroen Olthof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jeroen Olthof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jeroen Olthof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jeroen Olthof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jeroen Olthof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jeroen Olthof!

Volg het aanbod kunst van Jeroen Olthof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jeroen Olthof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jeroen Olthof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jeroen Olthof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jeroen Olthof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jeroen Olthof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jeroen Olthof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jeroen Olthof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jeroen Olthof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jeroen Olthof?

Kunst kopen van Jeroen Olthof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jeroen Olthof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jeroen Olthof. Om meer kans te maken om de Jeroen Olthof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jeroen Olthof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.