• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jo Brocken (1917-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jo Brocken

Jo Brocken (1917-1994)

Kunstenaar

Jo BROCKEN (Rotterdam 1917 - Kaatsheuvel 1994)

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jo Brocken (1917-1994) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jo Brocken (1917-1994) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Jo Brocken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jo Brocken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jo Brocken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jo Brocken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jo Brocken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jo Brocken!

Volg het aanbod kunst van Jo Brocken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jo Brocken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jo Brocken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jo Brocken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jo Brocken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jo Brocken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jo Brocken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jo Brocken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jo Brocken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jo Brocken?

Kunst kopen van Jo Brocken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jo Brocken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jo Brocken. Om meer kans te maken om de Jo Brocken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jo Brocken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.