Jo Diks (1920-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jo Diks
Jo Diks (1920-2013)

Jo Diks (1920-2013)

Kunstenaar

Johannes Marinus (Jo) DIKS (Arnhem 1920 - Bussum 2013)

Jo Diks was een Nederlandse kunstschilder en binnenhuisarchitect. Hij werd geboren in Arnhem, waar hij een opleiding volgde aan de Academie voor Beeldende Kunst en Nijverheid. Later vestigde hij zich in Bussum, waar hij zich aansloot bij de Gooische Schildersvereniging. Diks schilderde met name landschappen, stadsgezichten, stillevens en bloemstillevens. Dit deed hij zowel met olieverf als met waterverf. Diks was meer dan 38 voorzitter van de Vrije Schilders.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jo Diks (1920-2013) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jo Diks (1920-2013) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jo Diks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jo Diks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jo Diks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jo Diks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jo Diks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jo Diks!

Volg het aanbod kunst van Jo Diks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jo Diks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jo Diks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jo Diks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jo Diks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jo Diks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jo Diks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jo Diks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jo Diks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jo Diks?

Kunst kopen van Jo Diks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jo Diks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jo Diks. Om meer kans te maken om de Jo Diks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jo Diks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.