Jo van Dreumel (1941-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jo van Dreumel
Jo van Dreumel (1941-1991)

Jo van Dreumel (1941-1991)

Kunstenaar

Jo van DREUMEL (Nijmegen, 1941 - 1991)

Aangeboden items
0
Verkochte items
56
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jo van Dreumel (1941-1991) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 56 items van Jo van Dreumel (1941-1991) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jo van Dreumel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jo van Dreumel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jo van Dreumel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jo van Dreumel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jo van Dreumel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jo van Dreumel!

Volg het aanbod kunst van Jo van Dreumel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jo van Dreumel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jo van Dreumel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jo van Dreumel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jo van Dreumel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jo van Dreumel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jo van Dreumel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jo van Dreumel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jo van Dreumel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jo van Dreumel?

Kunst kopen van Jo van Dreumel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jo van Dreumel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jo van Dreumel. Om meer kans te maken om de Jo van Dreumel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jo van Dreumel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.