• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Joachim Karsch (1897-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joachim Karsch

Joachim Karsch (1897-1945)

Kunstenaar

Joachim KARSCH (1897 Breslau - 1945 Groß Gandern, Sternberg)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Joachim Karsch - Radierung auf Bütten, Nachlasssignatur Florian Karsch kopen? Bied vanaf 110!
Joachim Karsch - Radierung auf Bütten, Nachlasssignatur Florian Karsch

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorpitpet

Eindtijd24-07-2022 om 20:56

VerzendingInternationaal

Kunst kopen van Joachim Karsch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joachim Karsch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joachim Karsch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joachim Karsch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joachim Karsch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joachim Karsch!

Volg het aanbod kunst van Joachim Karsch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joachim Karsch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joachim Karsch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joachim Karsch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joachim Karsch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joachim Karsch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joachim Karsch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joachim Karsch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joachim Karsch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joachim Karsch?

Kunst kopen van Joachim Karsch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joachim Karsch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joachim Karsch. Om meer kans te maken om de Joachim Karsch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joachim Karsch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.