Joan Ponc (1927-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joan Ponc
Joan Ponc (1927-1984)

Joan Ponc (1927-1984)

Kunstenaar

Joan Ponc

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Joan Ponc - Kleurenoffset-litho. Affiche uit 1973 kopen? Bied vanaf 59!
Joan Ponc (1927-1984) Spaans Kleurenoffset-litho. Affiche uit 1973
TechniekOffset
Afmetingen55 x 55 cm (h x b)
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Joan Ponc - Kleurenoffset-litho. Affiche uit 1998 kopen? Bied vanaf 50!
Joan Ponc (1927-1984) Spaans Kleurenoffset-litho. Affiche uit 1998
TechniekOffset
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joan Ponc

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joan Ponc? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joan Ponc. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joan Ponc en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joan Ponc te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joan Ponc!

Volg het aanbod kunst van Joan Ponc te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joan Ponc te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joan Ponc instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joan Ponc kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joan Ponc!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joan Ponc kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joan Ponc en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joan Ponc via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joan Ponc of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joan Ponc?

Kunst kopen van Joan Ponc begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joan Ponc, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joan Ponc. Om meer kans te maken om de Joan Ponc te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joan Ponc! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.