Johan van Reede (1921)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan van Reede
Johan van Reede (1921)

Johan van Reede (1921)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Fotograaf

Johan van REEDE (Rotterdam 1921)


Opleiding:

Van Reede volgde zijn opleiding aan de Rotterdamse Academie voor Beeldende Kunsten en was daarna onder andere werkzaam in Nederland, Frankrijk en Spanje.


Aangeboden items
0
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Johan van Reede (1921) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 27 items van Johan van Reede (1921) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 17 mensen die Johan van Reede (1921) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Johan van Reede

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan van Reede? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan van Reede. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan van Reede en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan van Reede te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan van Reede!

Volg het aanbod kunst van Johan van Reede te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan van Reede te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan van Reede instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan van Reede kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan van Reede!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan van Reede kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan van Reede en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan van Reede via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan van Reede of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan van Reede?

Kunst kopen van Johan van Reede begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan van Reede, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan van Reede. Om meer kans te maken om de Johan van Reede te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan van Reede! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.