• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jolanda van Gennip (1965)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jolanda van Gennip

Jolanda van Gennip (1965)

Kunstenaar

Jolanda van GENNIP (Terheijden 1965)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jolanda van Gennip (1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jolanda van Gennip (1965) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jolanda van Gennip

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jolanda van Gennip? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jolanda van Gennip. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jolanda van Gennip en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jolanda van Gennip te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jolanda van Gennip!

Volg het aanbod kunst van Jolanda van Gennip te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jolanda van Gennip te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jolanda van Gennip instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jolanda van Gennip kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jolanda van Gennip!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jolanda van Gennip kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jolanda van Gennip en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jolanda van Gennip via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jolanda van Gennip of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jolanda van Gennip?

Kunst kopen van Jolanda van Gennip begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jolanda van Gennip, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jolanda van Gennip. Om meer kans te maken om de Jolanda van Gennip te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jolanda van Gennip! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.