Joop Burger (1909-1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Burger
Joop Burger (1909-1973)

Joop Burger (1909-1973)

Kunstenaar

Joop BURGER (Den Haag 1909 - 1973)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joop Burger - Linoleumsnede - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 40!
Joop Burger (1909-1973) Nederlands Linoleumsnede - Zeegezicht
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen43 x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joop Burger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Burger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Burger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Burger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Burger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Burger!

Volg het aanbod kunst van Joop Burger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Burger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Burger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Burger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Burger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Burger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Burger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Burger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Burger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Burger?

Kunst kopen van Joop Burger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Burger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Burger. Om meer kans te maken om de Joop Burger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Burger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.