Joop van Bossum (1922)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop van Bossum
Joop van Bossum (1922)

Joop van Bossum (1922)

Kunstenaar

Joop van BOSSUM (Amsterdam 1922)

Joop van Bossum is een schilder en grafisch ontwerper wiens carrière zich vooral in het Gooi afspeelde. Hij was dan ook lid van meerdere Gooische kunstgenootschappen, te weten de Gooische Schildersvereniging (De Gooische) en Goois Scheppend Ambacht in Hilversum. Van Bossum stond vooral bekend om zijn zeefdrukken.

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joop van Bossum - 3 X 6 kopen? Bied vanaf 300!
Joop van Bossum (1922) Nederlands 3 X 6
TechniekGouache
Afmetingen60 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Joop van Bossum - Carré kopen? Bied vanaf 695!
Joop van Bossum (1922) Nederlands Carré
TechniekGouache
Afmetingen55 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 695
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joop van Bossum

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop van Bossum? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop van Bossum. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop van Bossum en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop van Bossum te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop van Bossum!

Volg het aanbod kunst van Joop van Bossum te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop van Bossum te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop van Bossum instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop van Bossum kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop van Bossum!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop van Bossum kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop van Bossum en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop van Bossum via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop van Bossum of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop van Bossum?

Kunst kopen van Joop van Bossum begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop van Bossum, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop van Bossum. Om meer kans te maken om de Joop van Bossum te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop van Bossum! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.