Joop Verhagen (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Verhagen
Joop Verhagen (1943)

Joop Verhagen (1943)

Kunstenaar

Joop Verhagen is een kunstenaar die schildert op doek en op papier. De werken zijn kleurrijk en krachtig. Verhagen werkt in lak net zo makkelijk als in olieverf of met gouache. Glanzende kleurencombinaties en opvallende formaten zijn zijn handelsmerk. Plezier, hoop en optimisme lijken zijn drijfveren.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joop Verhagen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Joop Verhagen (1943) Nederlands Zonder titel
TechniekAcryl
Afmetingen65 x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joop Verhagen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Verhagen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Verhagen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Verhagen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Verhagen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Verhagen!

Volg het aanbod kunst van Joop Verhagen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Verhagen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Verhagen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Verhagen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Verhagen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Verhagen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Verhagen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Verhagen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Verhagen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Verhagen?

Kunst kopen van Joop Verhagen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Verhagen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Verhagen. Om meer kans te maken om de Joop Verhagen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Verhagen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.