Joost Roelofsz (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joost Roelofsz
Joost Roelofsz (1943)

Joost Roelofsz (1943)

Kunstenaar

Joost Roelofsz (1943- ) is een Nederlands tekenaar, aquarellist en illustrator. Hij won in 1982 de Gouden Penseel met het prentenboek Voor en Achter. Hij maakte illustraties voor vele tijdschriften, o.a. voor Vrij Nederland, Avenue, en NRC Handelsblad. Zijn vader was Charles Roelofsz, hooglerra aan de Rijksacademie.

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Joost Roelofsz - Amstel Hotel kopen? Bied vanaf 30!
Joost Roelofsz - Amstel HotelPrenten voor 1900
Geplaatst doorRolu
Eindtijd 03-09-2022 om 21:15
Jaartal1870
TechniekEts
Afmetingen27 cm x 22 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Joost Roelofsz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joost Roelofsz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joost Roelofsz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joost Roelofsz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joost Roelofsz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joost Roelofsz!

Volg het aanbod kunst van Joost Roelofsz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joost Roelofsz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joost Roelofsz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joost Roelofsz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joost Roelofsz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joost Roelofsz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joost Roelofsz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joost Roelofsz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joost Roelofsz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joost Roelofsz?

Kunst kopen van Joost Roelofsz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joost Roelofsz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joost Roelofsz. Om meer kans te maken om de Joost Roelofsz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joost Roelofsz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.