• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Josefa Tepe (1884-1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Josefa Tepe
Josefa Tepe (1884-1962)

Josefa Tepe (1884-1962)

Kunstschilder

Josefa TEPE (Amsterdam 1884 - Amsterdam 1962)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Josefa Tepe - Olieverf op doek , Aronskelken , bloemstilleven - ingelijst 102 x 94 cm. kopen? Bied vanaf 500!
Josefa Tepe - Olieverf op doek , Aronskelken , bloemstilleven - ingelijst 102 x 94 cm.Schilderij

Geplaatst doorkunst_ikhebje

Eindtijd 10-09-2022 om 15:22

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen102 cm x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Josefa Tepe

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Josefa Tepe? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Josefa Tepe. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Josefa Tepe en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Josefa Tepe te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Josefa Tepe!

Volg het aanbod kunst van Josefa Tepe te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Josefa Tepe te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Josefa Tepe instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Josefa Tepe kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Josefa Tepe!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Josefa Tepe kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Josefa Tepe en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Josefa Tepe via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Josefa Tepe of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Josefa Tepe?

Kunst kopen van Josefa Tepe begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Josefa Tepe, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Josefa Tepe. Om meer kans te maken om de Josefa Tepe te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Josefa Tepe! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.