Jules De Sutter (1895-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jules De Sutter
Jules De Sutter (1895-1970)

Jules De Sutter (1895-1970)

Kunstenaar

Jules DE SUTTER (Gent 1895 - Gent 1970)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jules De Sutter (1895-1970) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jules De Sutter (1895-1970) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 18 mensen die Jules De Sutter (1895-1970) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jules De Sutter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jules De Sutter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jules De Sutter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jules De Sutter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jules De Sutter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jules De Sutter!

Volg het aanbod kunst van Jules De Sutter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jules De Sutter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jules De Sutter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jules De Sutter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jules De Sutter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jules De Sutter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jules De Sutter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jules De Sutter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jules De Sutter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jules De Sutter?

Kunst kopen van Jules De Sutter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jules De Sutter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jules De Sutter. Om meer kans te maken om de Jules De Sutter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jules De Sutter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.