Jürgen Görg (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jürgen Görg
Jürgen Görg (1951)

Jürgen Görg (1951)

Kunstenaar

Jürgen GÖRG (1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Jürgen Görg - Dame en heer - Ets, Zeer fraai, Massief Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 99!
Jürgen Görg (1951) Duits Dame en heer - Ets, Zeer fraai, Massief Ingelijst (Groot)
TechniekEts
Afmetingen120 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jürgen Görg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jürgen Görg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jürgen Görg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jürgen Görg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jürgen Görg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jürgen Görg!

Volg het aanbod kunst van Jürgen Görg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jürgen Görg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jürgen Görg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jürgen Görg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jürgen Görg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jürgen Görg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jürgen Görg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jürgen Görg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jürgen Görg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jürgen Görg?

Kunst kopen van Jürgen Görg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jürgen Görg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jürgen Görg. Om meer kans te maken om de Jürgen Görg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jürgen Görg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.