Karel Bleijenberg (1913-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Karel Bleijenberg
Karel Bleijenberg (1913-1981)

Karel Bleijenberg (1913-1981)

Karel BLEIJENBERG (Den Haag, 1913 - Den Haag, 1981)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Karel Bleijenberg - Stilleven. Bloemen in vaas. kopen? Bied vanaf 299!
Karel Bleijenberg (1913-1981) Nederlands Stilleven. Bloemen in vaas.
TechniekOlieverf
Afmetingen74 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 299
Bied mee Bied mee
Karel Bleijenberg - St. Remy kopen? Bied vanaf 150!
Karel Bleijenberg (1913-1981) Nederlands St. Remy
TechniekGouache
Afmetingen25 x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karel Bleijenberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karel Bleijenberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karel Bleijenberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karel Bleijenberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karel Bleijenberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karel Bleijenberg!

Volg het aanbod kunst van Karel Bleijenberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karel Bleijenberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karel Bleijenberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karel Bleijenberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karel Bleijenberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karel Bleijenberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karel Bleijenberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karel Bleijenberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karel Bleijenberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karel Bleijenberg?

Kunst kopen van Karel Bleijenberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karel Bleijenberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karel Bleijenberg. Om meer kans te maken om de Karel Bleijenberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karel Bleijenberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.