Karel Dierickx (1940-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karel Dierickx
Karel Dierickx (1940-2014)

Karel Dierickx (1940-2014)

Kunstenaar

Karel DIERICKX (Gent 1940 -2014)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Karel Dierickx - Zomerlandschap in ietwat vergane omgeving kopen? Bied vanaf 1200!
Karel Dierickx (1940-2014) Belgisch Zomerlandschap in ietwat vergane omgeving
TechniekOlieverf
Afmetingen153 x 123.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karel Dierickx

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karel Dierickx? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karel Dierickx. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karel Dierickx en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karel Dierickx te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karel Dierickx!

Volg het aanbod kunst van Karel Dierickx te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karel Dierickx te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karel Dierickx instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karel Dierickx kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karel Dierickx!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karel Dierickx kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karel Dierickx en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karel Dierickx via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karel Dierickx of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karel Dierickx?

Kunst kopen van Karel Dierickx begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karel Dierickx, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karel Dierickx. Om meer kans te maken om de Karel Dierickx te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karel Dierickx! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.