Karen van Noort (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karen van Noort
Karen van Noort (1966)

Karen van Noort (1966)

Kunstenaar

Karen van NOORT (Dordrecht, 1966)

Aangeboden items
5
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Karen van Noort - Bokkenpruik I kopen? Bied vanaf 100!
Karen van Noort (1966) Nederlands Bokkenpruik I
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen33 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Karen van Noort - Bokkenpruik II kopen? Bied vanaf 100!
Karen van Noort (1966) Nederlands Bokkenpruik II
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen33 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Karen van Noort - Broadday Light X kopen? Bied vanaf 100!
Karen van Noort (1966) Nederlands Broadday Light X
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen33 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karen van Noort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karen van Noort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karen van Noort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karen van Noort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karen van Noort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karen van Noort!

Volg het aanbod kunst van Karen van Noort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karen van Noort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karen van Noort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karen van Noort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karen van Noort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karen van Noort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karen van Noort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karen van Noort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karen van Noort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karen van Noort?

Kunst kopen van Karen van Noort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karen van Noort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karen van Noort. Om meer kans te maken om de Karen van Noort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karen van Noort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.