Karin Beek (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Karin Beek
Karin Beek (1948)

Karin Beek (1948)

Karin BEEK (Amsterdam 1948)

Beeldhouwer

Gerrit Rietveld Academie 1966-1970. Rijksacademie 1970-1974.

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Karin Beek - 3 Meisjes op een bank kopen? Bied vanaf 1500!
Karin Beek (1948) Nederlands 3 Meisjes op een bank
Techniek Brons
Afmetingen 40 x 38 x 18 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 1.500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karin Beek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karin Beek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karin Beek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karin Beek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karin Beek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karin Beek!

Volg het aanbod kunst van Karin Beek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karin Beek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karin Beek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karin Beek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karin Beek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karin Beek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karin Beek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karin Beek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karin Beek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karin Beek?

Kunst kopen van Karin Beek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karin Beek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karin Beek. Om meer kans te maken om de Karin Beek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karin Beek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.