Karin Elfrink (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karin Elfrink
Karin Elfrink (1951)

Karin Elfrink (1951)

Kunstenaar

Karin ELFRINK: (Neunen 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Karin Elfrink - 4039249 Zeefdruk, Bomen Bos Koningsduin - Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!
Karin Elfrink (1951) Nederlands 4039249 Zeefdruk, Bomen Bos Koningsduin - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karin Elfrink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karin Elfrink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karin Elfrink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karin Elfrink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karin Elfrink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karin Elfrink!

Volg het aanbod kunst van Karin Elfrink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karin Elfrink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karin Elfrink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karin Elfrink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karin Elfrink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karin Elfrink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karin Elfrink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karin Elfrink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karin Elfrink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karin Elfrink?

Kunst kopen van Karin Elfrink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karin Elfrink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karin Elfrink. Om meer kans te maken om de Karin Elfrink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karin Elfrink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.