• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Karl Friedrich Brust (1897-1960)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Karl Friedrich Brust

Karl Friedrich Brust (1897-1960)

Kunstenaar

Karl Friedrich BRUST (1897-1960)

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Karl Friedrich Brust (1897-1960) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Karl Friedrich Brust (1897-1960) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Karl Friedrich Brust

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karl Friedrich Brust? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karl Friedrich Brust. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karl Friedrich Brust en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karl Friedrich Brust te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karl Friedrich Brust!

Volg het aanbod kunst van Karl Friedrich Brust te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karl Friedrich Brust te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karl Friedrich Brust instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karl Friedrich Brust kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karl Friedrich Brust!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karl Friedrich Brust kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karl Friedrich Brust en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karl Friedrich Brust via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karl Friedrich Brust of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karl Friedrich Brust?

Kunst kopen van Karl Friedrich Brust begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karl Friedrich Brust, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karl Friedrich Brust. Om meer kans te maken om de Karl Friedrich Brust te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karl Friedrich Brust! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.