• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Karl-Oskar Blase (1925)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Karl-Oskar Blase

Karl-Oskar Blase (1925)

Kunstenaar

Karl-Oskar BLASE (1925)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Karl-Oskar Blase - Ohne titel kopen? Bied vanaf 90!
Karl-Oskar Blase - Ohne titel

Grafiek na 1900

Geplaatst dooredel23

Eindtijd07-05-2022 om 22:07

VerzendingInternationaal

Jaartal1967
TechniekLitho
Afmetingen46.5 cm x 37.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Karl-Oskar Blase

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karl-Oskar Blase? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karl-Oskar Blase. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karl-Oskar Blase en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karl-Oskar Blase te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karl-Oskar Blase!

Volg het aanbod kunst van Karl-Oskar Blase te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karl-Oskar Blase te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karl-Oskar Blase instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karl-Oskar Blase kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karl-Oskar Blase!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karl-Oskar Blase kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karl-Oskar Blase en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karl-Oskar Blase via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karl-Oskar Blase of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karl-Oskar Blase?

Kunst kopen van Karl-Oskar Blase begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karl-Oskar Blase, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karl-Oskar Blase. Om meer kans te maken om de Karl-Oskar Blase te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karl-Oskar Blase! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.