• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Kees Buurman (1933-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees Buurman
Kees Buurman (1933-1997)

Kees Buurman (1933-1997)

Kunstenaar

Kees BUURMAN (Leiden 1933 - 1997)

Aangeboden items
2
Verkochte items
40
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Kees Buurman - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Kees Buurman - zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 10-10-2022 om 19:29

Jaartal1974
TechniekSjabloondruk
Afmetingen62 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Kees Buurman - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Kees Buurman - zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 10-10-2022 om 19:31

Jaartal1970
TechniekSjabloondruk
Afmetingen76 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Kees Buurman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees Buurman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees Buurman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees Buurman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees Buurman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees Buurman!

Volg het aanbod kunst van Kees Buurman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees Buurman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees Buurman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees Buurman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees Buurman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees Buurman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees Buurman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees Buurman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees Buurman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees Buurman?

Kunst kopen van Kees Buurman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees Buurman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees Buurman. Om meer kans te maken om de Kees Buurman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees Buurman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.