Kees Gerritse (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees Gerritse
Kees Gerritse (1940)

Kees Gerritse (1940)

Kunstenaar

Kees GERRITSE (Nieuwer-Amstel 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Kees Gerritse - Ingelijste gouache , Man op Schip – Lijst, 51 x 67 cm kopen? Bied vanaf 100!
Kees Gerritse (1940) Nederlands Ingelijste gouache , Man op Schip – Lijst, 51 x 67 cm
TechniekGouache
Afmetingen51 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Kees Gerritse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees Gerritse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees Gerritse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees Gerritse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees Gerritse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees Gerritse!

Volg het aanbod kunst van Kees Gerritse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees Gerritse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees Gerritse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees Gerritse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees Gerritse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees Gerritse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees Gerritse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees Gerritse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees Gerritse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees Gerritse?

Kunst kopen van Kees Gerritse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees Gerritse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees Gerritse. Om meer kans te maken om de Kees Gerritse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees Gerritse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.