Klaas Hoek (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Klaas Hoek
Klaas Hoek (1950)

Klaas Hoek (1950)

Klaas HOEK

Aangeboden items
2
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Klaas Hoek - Abstracte compositie met planeet, litho kopen? Bied vanaf 25!
Klaas Hoek (1950) Nederlands Abstracte compositie met planeet, litho
Techniek Litho
Afmetingen 30 x 43 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Klaas Hoek - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Klaas Hoek (1950) Nederlands zonder titel
Techniek Litho
Afmetingen 30 x 43 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Klaas Hoek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Klaas Hoek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Klaas Hoek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Klaas Hoek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Klaas Hoek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Klaas Hoek!

Volg het aanbod kunst van Klaas Hoek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Klaas Hoek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Klaas Hoek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Klaas Hoek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Klaas Hoek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Klaas Hoek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Klaas Hoek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Klaas Hoek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Klaas Hoek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Klaas Hoek?

Kunst kopen van Klaas Hoek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Klaas Hoek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Klaas Hoek. Om meer kans te maken om de Klaas Hoek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Klaas Hoek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.