Klaas van Vliet (1841-1917)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Klaas van Vliet
Klaas van Vliet (1841-1917)

Klaas van Vliet (1841-1917)

Kunstenaar

Krommenie 1841 - 1917 KrommenieDe kunstschilder Klaas van Vliet werd geboren op 21 augustus 1841 te Krommenie. Gedurende zijn leven woonde en werkte hij voornamelijk in zijn geboorteplaats Krommenie.Klaas van Vliet was leerling van I. Arentz te Zaandam. Naast kunstschilder was hij tevens wijnhandelaar, wethouder en fotograaf.Hij schilderde en tekende voornamelijk landschappen, veelal met paarden.Klaas van Vliet overleed op 76-jarige leeftijd in zijn geboorteplaats Krommenie.Tentoonstellingen van zijn werk werden o.a. gehouden in Amsterdam, Arnhem en Den Haag.Info: Scheen

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Klaas van Vliet (1841-1917) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Klaas van Vliet (1841-1917) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Klaas van Vliet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Klaas van Vliet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Klaas van Vliet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Klaas van Vliet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Klaas van Vliet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Klaas van Vliet!

Volg het aanbod kunst van Klaas van Vliet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Klaas van Vliet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Klaas van Vliet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Klaas van Vliet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Klaas van Vliet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Klaas van Vliet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Klaas van Vliet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Klaas van Vliet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Klaas van Vliet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Klaas van Vliet?

Kunst kopen van Klaas van Vliet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Klaas van Vliet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Klaas van Vliet. Om meer kans te maken om de Klaas van Vliet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Klaas van Vliet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.