Lajos Kondor (1926-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lajos Kondor
Lajos Kondor (1926-2008)

Lajos Kondor (1926-2008)

Hongaars kunstenaar/ graficus 1926- 2008Hij won vele belangrijke prijzen, maar werd vooral beroemd door zijn boekillustraties.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Hongaars Hongaars  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Lajos Kondor (1926-2008) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Lajos Kondor (1926-2008) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Lajos Kondor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lajos Kondor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lajos Kondor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lajos Kondor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lajos Kondor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lajos Kondor!

Volg het aanbod kunst van Lajos Kondor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lajos Kondor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lajos Kondor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lajos Kondor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lajos Kondor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lajos Kondor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lajos Kondor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lajos Kondor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lajos Kondor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lajos Kondor?

Kunst kopen van Lajos Kondor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lajos Kondor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lajos Kondor. Om meer kans te maken om de Lajos Kondor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lajos Kondor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.