Leo Poelmeijer (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Leo Poelmeijer
Leo Poelmeijer (1934)

Leo Poelmeijer (1934)

Leo POELMEIJER (Zaanstad 1934)

Aangeboden items
2
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Leo Poelmeijer - Cityscape kopen? Bied vanaf 30!
Leo Poelmeijer (1934) Nederlands Cityscape
TechniekC-Print
Afmetingen66 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Leo Poelmeijer - Zaangezicht HC VIII/X kopen? Bied vanaf 50!
Leo Poelmeijer (1934) Nederlands Zaangezicht HC VIII/X
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leo Poelmeijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Poelmeijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Poelmeijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Poelmeijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Poelmeijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Poelmeijer!

Volg het aanbod kunst van Leo Poelmeijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Poelmeijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Poelmeijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Poelmeijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Poelmeijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Poelmeijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Poelmeijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Poelmeijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Poelmeijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Poelmeijer?

Kunst kopen van Leo Poelmeijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Poelmeijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Poelmeijer. Om meer kans te maken om de Leo Poelmeijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Poelmeijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.