Leo Pors (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Leo Pors
Leo Pors (1952)

Leo Pors (1952)

Leo PORS (Rotterdam 1952)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Leo Pors (1952) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Leo Pors (1952) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 15 mensen die Leo Pors (1952) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Leo Pors

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Pors? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Pors. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Pors en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Pors te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Pors!

Volg het aanbod kunst van Leo Pors te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Pors te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Pors instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Pors kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Pors!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Pors kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Pors en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Pors via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Pors of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Pors?

Kunst kopen van Leo Pors begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Pors, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Pors. Om meer kans te maken om de Leo Pors te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Pors! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.