Lies de Lange (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lies de Lange
Lies de Lange (1953)

Lies de Lange (1953)

Kunstenaar

Lies de LANGE (Rotterdam 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Lies de Lange (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Lies de Lange (1953) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Lies de Lange

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lies de Lange? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lies de Lange. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lies de Lange en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lies de Lange te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lies de Lange!

Volg het aanbod kunst van Lies de Lange te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lies de Lange te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lies de Lange instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lies de Lange kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lies de Lange!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lies de Lange kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lies de Lange en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lies de Lange via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lies de Lange of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lies de Lange?

Kunst kopen van Lies de Lange begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lies de Lange, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lies de Lange. Om meer kans te maken om de Lies de Lange te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lies de Lange! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.