Liesbeth Bik (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Liesbeth Bik
Liesbeth Bik (1959)

Liesbeth Bik (1959)

Kunstenaar, Designer

Liesbeth BIK (Haarlem 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Liesbeth Bik - Zeefdruk met gedicht, van Shuntaroo Tanikawa kopen? Bied vanaf 45!
Liesbeth Bik - Zeefdruk met gedicht, van Shuntaroo TanikawaGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 27-08-2022 om 19:49
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen32 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Liesbeth Bik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Liesbeth Bik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Liesbeth Bik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Liesbeth Bik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Liesbeth Bik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Liesbeth Bik!

Volg het aanbod kunst van Liesbeth Bik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Liesbeth Bik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Liesbeth Bik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Liesbeth Bik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Liesbeth Bik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Liesbeth Bik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Liesbeth Bik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Liesbeth Bik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Liesbeth Bik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Liesbeth Bik?

Kunst kopen van Liesbeth Bik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Liesbeth Bik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Liesbeth Bik. Om meer kans te maken om de Liesbeth Bik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Liesbeth Bik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.