Lily van der Stokker (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lily van der Stokker
Lily van der Stokker (1954)

Lily van der Stokker (1954)

De Nederlandse kunstenares Lily van der Stokker (1954) werd bekend met haar werken over optimisme en vriendelijkheid. Geboren in Den Bosch; woont en werkt in Amsterdam en New York.

Haar muurschilderingen zijn gevuld met fluorescerende kleuren en decoratieve vormen. Haar vrolijke, directe en soms confronterende werken zijn een reactie op actuele thema’s in de kunstwereld. Composities die ze eerst op klein formaat maakt, laat ze uitvergroot interveniëren in de (openbare) ruimte. Van der Stokker voerde muurschilderingen uit in talrijke musea, galeries en kunstinstellingen in Europa en Amerika. Voor Boijmans Van Beuningen in Rotterdam maakt Van der Stokker twee kleurrijke wandvullende 3-dimensionele muurschilderingen met de teksten ‘Terrible’ en ‘Why do it’.

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Lily van der Stokker (1954) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Lily van der Stokker (1954) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 27 mensen die Lily van der Stokker (1954) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Lily van der Stokker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lily van der Stokker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lily van der Stokker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lily van der Stokker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lily van der Stokker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lily van der Stokker!

Volg het aanbod kunst van Lily van der Stokker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lily van der Stokker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lily van der Stokker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lily van der Stokker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lily van der Stokker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lily van der Stokker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lily van der Stokker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lily van der Stokker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lily van der Stokker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lily van der Stokker?

Kunst kopen van Lily van der Stokker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lily van der Stokker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lily van der Stokker. Om meer kans te maken om de Lily van der Stokker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lily van der Stokker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.