Loek Bos (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Loek Bos
Loek Bos (1946)

Loek Bos (1946)

Loek BOS Geboren 1946, woont en werkt in den Haag. Beeldhouwkunst meestal in was geboetseerd en in brons afgegoten. Toevoegingen van hout geconstrueerd uit oud materiaal (deuren) of in hout gestoken. Onderdelen dikwijls gepolychromeerd. Ook kleiplastiek. Werk in opdracht van overheid en bedrijf. Alle werk is altijd figuratief van abstracte elementen voorzien.

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Loek Bos - Ezeltje rijden, (zonder hoed). kopen? Bied vanaf 750!
Loek Bos (1946) Nederlands Ezeltje rijden, (zonder hoed).
TechniekBrons
Afmetingen21 x 9.4 x 20 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Loek Bos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Loek Bos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Loek Bos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Loek Bos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Loek Bos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Loek Bos!

Volg het aanbod kunst van Loek Bos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Loek Bos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Loek Bos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Loek Bos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Loek Bos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Loek Bos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Loek Bos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Loek Bos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Loek Bos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Loek Bos?

Kunst kopen van Loek Bos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Loek Bos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Loek Bos. Om meer kans te maken om de Loek Bos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Loek Bos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.