Lou Strik (1921-2001)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lou Strik
Lou Strik (1921-2001)

Lou Strik (1921-2001)

Kunstenaar

Lou STRIK (1921-2001)

Aangeboden items
2
Verkochte items
65
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lou Strik - Surrealistische voorstelling met vrouwentorso kopen? Bied vanaf 300!
Lou Strik (1921-2001) Nederlands Surrealistische voorstelling met vrouwentorso
TechniekAquarel
Afmetingen42 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Lou Strik - Dubbele E.A. Linosnede "portret wethouder B.C. Franke Amsterdam" gesigneerd kopen? Bied vanaf 31!
Lou Strik (1921-2001) Nederlands Dubbele E.A. Linosnede "portret wethouder B.C. Franke Amsterdam" gesigneerd
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen25 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 31
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lou Strik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lou Strik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lou Strik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lou Strik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lou Strik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lou Strik!

Volg het aanbod kunst van Lou Strik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lou Strik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lou Strik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lou Strik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lou Strik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lou Strik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lou Strik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lou Strik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lou Strik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lou Strik?

Kunst kopen van Lou Strik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lou Strik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lou Strik. Om meer kans te maken om de Lou Strik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lou Strik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.