Louis Heijmans (1890-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Louis Heijmans
Louis Heijmans (1890-1977)

Louis Heijmans (1890-1977)

Louis HEIJMANS (Utrecht 1890 - Spaubeek 1977)

Louis Heijmans was een van oorsprong schilder, tekenaar, lithograaf en etser, die met name in Zeeland heeft gewerkt. Hij was bekend om zijn schilderijen en etsen die vaak naturalistisch van karakter zijn. Na zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag trok hij terug naar Zeeland, waar hij bleef wonen en werken en wat ook vaak het onderwerp van zijn werken vormde. Heijmans was lid en medeoprichter van kunstkring Het Zuiden.

Aangeboden items
1
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Louis Heijmans (1890-1977) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 30 items van Louis Heijmans (1890-1977) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 20 mensen die Louis Heijmans (1890-1977) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Louis Heijmans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Heijmans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Heijmans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Heijmans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Heijmans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Heijmans!

Volg het aanbod kunst van Louis Heijmans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Heijmans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Heijmans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Heijmans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Heijmans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Heijmans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Heijmans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Heijmans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Heijmans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Heijmans?

Kunst kopen van Louis Heijmans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Heijmans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Heijmans. Om meer kans te maken om de Louis Heijmans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Heijmans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.