Luc Peire (1916-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luc Peire
Luc Peire (1916-1994)

Luc Peire (1916-1994)

Kunstschilder

Luc PEIRE (Brugge 1916 - Parijs 1994)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Luc Peire - Compositie - 1975 kopen? Bied vanaf 500!
Luc Peire (1916-1994) Belgisch Compositie - 1975
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Luc Peire

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luc Peire? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luc Peire. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luc Peire en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luc Peire te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luc Peire!

Volg het aanbod kunst van Luc Peire te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luc Peire te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luc Peire instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luc Peire kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luc Peire!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luc Peire kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luc Peire en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luc Peire via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luc Peire of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luc Peire?

Kunst kopen van Luc Peire begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luc Peire, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luc Peire. Om meer kans te maken om de Luc Peire te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luc Peire! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.