Ludwig Kühn (1859-1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ludwig Kühn
Ludwig Kühn (1859-1936)

Ludwig Kühn (1859-1936)

Kunstschilder, Graficus

Ludwig KÜHN (Neurenberg 1859 - Neurenberg 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Ludwig Kühn - Landschap met molen - 1888 - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 45!
Ludwig Kühn (1859-1936) Landschap met molen - 1888 - Ets, Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen43 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ludwig Kühn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ludwig Kühn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ludwig Kühn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ludwig Kühn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ludwig Kühn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ludwig Kühn!

Volg het aanbod kunst van Ludwig Kühn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ludwig Kühn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ludwig Kühn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ludwig Kühn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ludwig Kühn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ludwig Kühn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ludwig Kühn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ludwig Kühn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ludwig Kühn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ludwig Kühn?

Kunst kopen van Ludwig Kühn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ludwig Kühn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ludwig Kühn. Om meer kans te maken om de Ludwig Kühn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ludwig Kühn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.