Luigi Boille (1926-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luigi Boille
Luigi Boille (1926-2015)

Luigi Boille (1926-2015)

Kunstenaar

Luigi BOILLE (Pordenone 1926 - 2015)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Luigi Boille - Gesigneerde Litho - 'SPA' - 37/100 - 1971 kopen? Bied vanaf 95!
Luigi Boille - Gesigneerde Litho - 'SPA' - 37/100 - 1971Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorin2art

Eindtijd 10-12-2022 om 19:29

Jaartal1971
TechniekLitho
Afmetingen64 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Luigi Boille

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luigi Boille? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luigi Boille. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luigi Boille en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luigi Boille te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luigi Boille!

Volg het aanbod kunst van Luigi Boille te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luigi Boille te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luigi Boille instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luigi Boille kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luigi Boille!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luigi Boille kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luigi Boille en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luigi Boille via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luigi Boille of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luigi Boille?

Kunst kopen van Luigi Boille begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luigi Boille, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luigi Boille. Om meer kans te maken om de Luigi Boille te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luigi Boille! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.