Luis Molina-Pantin (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Luis Molina-Pantin
Luis Molina-Pantin (1969)

Luis Molina-Pantin (1969)

Kunstenaar

Luis MOLINA-PANTIN (Geneva 1969)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Venezolaans Venezolaans  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Luis Molina-Pantin - Inmobilia kopen? Bied vanaf 20!
Luis Molina-Pantin - InmobiliaFotografie
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 06-02-2023 om 19:11
Jaartal1997
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen30 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Luis Molina-Pantin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Luis Molina-Pantin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Luis Molina-Pantin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Luis Molina-Pantin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Luis Molina-Pantin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Luis Molina-Pantin!

Volg het aanbod kunst van Luis Molina-Pantin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Luis Molina-Pantin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Luis Molina-Pantin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Luis Molina-Pantin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Luis Molina-Pantin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Luis Molina-Pantin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Luis Molina-Pantin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Luis Molina-Pantin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Luis Molina-Pantin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Luis Molina-Pantin?

Kunst kopen van Luis Molina-Pantin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Luis Molina-Pantin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Luis Molina-Pantin. Om meer kans te maken om de Luis Molina-Pantin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Luis Molina-Pantin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.