Maatschap Gubbels en Kerkhofs
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maatschap Gubbels en Kerkhofs
Maatschap Gubbels en Kerkhofs

Maatschap Gubbels en Kerkhofs (XXe Eeuw)

Kunstenaar

MAATSCHAP GUBBELS en KERKHOFS; Klaas Gubbels, geb. 1934 Rotterdam, en Walter Kerkhofs, geb. 1944 Reusel

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Maatschap Gubbels en Kerkhofs aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Maatschap Gubbels en Kerkhofs wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Maatschap Gubbels en Kerkhofs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maatschap Gubbels en Kerkhofs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maatschap Gubbels en Kerkhofs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maatschap Gubbels en Kerkhofs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maatschap Gubbels en Kerkhofs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maatschap Gubbels en Kerkhofs!

Volg het aanbod kunst van Maatschap Gubbels en Kerkhofs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maatschap Gubbels en Kerkhofs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maatschap Gubbels en Kerkhofs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maatschap Gubbels en Kerkhofs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maatschap Gubbels en Kerkhofs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maatschap Gubbels en Kerkhofs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maatschap Gubbels en Kerkhofs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maatschap Gubbels en Kerkhofs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maatschap Gubbels en Kerkhofs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maatschap Gubbels en Kerkhofs?

Kunst kopen van Maatschap Gubbels en Kerkhofs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maatschap Gubbels en Kerkhofs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maatschap Gubbels en Kerkhofs. Om meer kans te maken om de Maatschap Gubbels en Kerkhofs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maatschap Gubbels en Kerkhofs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.