Madeleine Leddy (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Madeleine Leddy
Madeleine Leddy (1946)

Madeleine Leddy (1946)

Kunstenaar

Madeleine LEDDY

Amsterdam, 1946

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Madeleine Leddy - VROUW MET KIP kopen? Bied vanaf 38!
Madeleine Leddy (1946) Nederlands VROUW MET KIP
TechniekEts
Afmetingen35 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 38
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Madeleine Leddy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Madeleine Leddy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Madeleine Leddy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Madeleine Leddy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Madeleine Leddy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Madeleine Leddy!

Volg het aanbod kunst van Madeleine Leddy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Madeleine Leddy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Madeleine Leddy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Madeleine Leddy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Madeleine Leddy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Madeleine Leddy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Madeleine Leddy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Madeleine Leddy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Madeleine Leddy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Madeleine Leddy?

Kunst kopen van Madeleine Leddy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Madeleine Leddy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Madeleine Leddy. Om meer kans te maken om de Madeleine Leddy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Madeleine Leddy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.