Manfred Bofinger (1941-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Manfred Bofinger
Manfred Bofinger (1941-2006)

Manfred Bofinger (1941-2006)

Manfred BOFINGER (1941 Berlijn - 2006 Ebenda)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Manfred Bofinger (1941-2006) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Manfred Bofinger (1941-2006) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Manfred Bofinger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Manfred Bofinger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Manfred Bofinger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Manfred Bofinger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Manfred Bofinger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Manfred Bofinger!

Volg het aanbod kunst van Manfred Bofinger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Manfred Bofinger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Manfred Bofinger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Manfred Bofinger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Manfred Bofinger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Manfred Bofinger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Manfred Bofinger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Manfred Bofinger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Manfred Bofinger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Manfred Bofinger?

Kunst kopen van Manfred Bofinger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Manfred Bofinger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Manfred Bofinger. Om meer kans te maken om de Manfred Bofinger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Manfred Bofinger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.