Marc Pijnappels (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marc Pijnappels
Marc Pijnappels (1959)

Marc Pijnappels (1959)

Kunstenaar

Marc PIJNAPPELS (Enschede 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marc Pijnappels - Van Gogh kopen? Bied vanaf 35!
Marc Pijnappels (1959) Van Gogh
TechniekLitho
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marc Pijnappels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marc Pijnappels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marc Pijnappels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marc Pijnappels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marc Pijnappels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marc Pijnappels!

Volg het aanbod kunst van Marc Pijnappels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marc Pijnappels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marc Pijnappels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marc Pijnappels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marc Pijnappels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marc Pijnappels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marc Pijnappels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marc Pijnappels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marc Pijnappels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marc Pijnappels?

Kunst kopen van Marc Pijnappels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marc Pijnappels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marc Pijnappels. Om meer kans te maken om de Marc Pijnappels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marc Pijnappels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.