Marcel Cockx (1930-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Cockx
Marcel Cockx (1930-2007)

Marcel Cockx (1930-2007)

Kunstenaar

Marcel COCKX (Herent 1930 - ?? 2007)

Aangeboden items
2
Verkochte items
14
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Marcel Cockx - Landschap kopen? Bied vanaf 19!
Marcel Cockx (1930-2007) Belgisch Landschap
TechniekLitho
Afmetingen45 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 19
Bied mee Bied mee
Marcel Cockx - Landschap kopen? Bied vanaf 19!
Marcel Cockx (1930-2007) Belgisch Landschap
TechniekLitho
Afmetingen45 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 19
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marcel Cockx

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Cockx? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Cockx. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Cockx en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Cockx te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Cockx!

Volg het aanbod kunst van Marcel Cockx te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Cockx te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Cockx instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Cockx kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Cockx!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Cockx kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Cockx en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Cockx via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Cockx of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Cockx?

Kunst kopen van Marcel Cockx begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Cockx, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Cockx. Om meer kans te maken om de Marcel Cockx te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Cockx! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.