Marcel Doorduin (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Doorduin
Marcel Doorduin (1969)

Marcel Doorduin (1969)

Kunstenaar

Marcel DOORDUIN (Den Haag, 1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
57
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marcel Doorduin - Zonder titel kopen? Bied vanaf 65!
Marcel Doorduin - Zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorJohn54

Eindtijd 11-07-2022 om 22:18

Jaartal1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen102 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marcel Doorduin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Doorduin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Doorduin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Doorduin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Doorduin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Doorduin!

Volg het aanbod kunst van Marcel Doorduin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Doorduin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Doorduin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Doorduin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Doorduin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Doorduin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Doorduin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Doorduin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Doorduin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Doorduin?

Kunst kopen van Marcel Doorduin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Doorduin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Doorduin. Om meer kans te maken om de Marcel Doorduin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Doorduin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.