Marcel Wanders (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Wanders
Marcel Wanders (1963)

Marcel Wanders (1963)

Designer

Marcel WANDERS (Boxtel 1963)

In 1996 brak Marcel Wanders door met het ontwerp Knotted Chair voor Droog. Wanders staat bekend om zijn extravagante ontwerpen en interieurs vol motieven. Hij is het tegenovergestelde van een minimalist. Het is Wanders niet te doen om hetgeen wat hij maakt, maar om wat het doet met de beschouwer of gebruiker. Hij gebruikt daarom vormen en stijlkenmerken uit het verleden die leiden tot herkenning, zodat de beschouwer een band krijgt met het object of de ruimte.

Wanders studeerde aan de Design Academy Eindhoven (toen: Akademie voor Industriële Vormgeving Eindhoven), de Stadsacademie voor Toegepaste Kunsten (Maastricht), de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten (Hasselt) en de Hogeschool voor de Kunsten (Arnhem). In 2001 werd Wanders medeoprichter van het designmerk MOOOI, voorheen bestond het label onder de naam Wanders Wonders. Tegenwoordig is Marcel Wanders een merknaam. In zijn bedrijf werken tientallen werknemers die ontwerpen maken voor internationale opdrachtgevers.

Aangeboden items
6
Verkochte items
92
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marcel Wanders - Marcel Wanders voor Randstad, egg, MOOOI, zeldzaam kopen? Bied vanaf 265!
Marcel Wanders (1963) Nederlands Marcel Wanders voor Randstad, egg, MOOOI, zeldzaam
Afmetingen10 cm x 15 cm x 21 cm (h x b x d)
Gewicht920 g
GesigneerdOngemerkt
Openingsbod
€ 265
Bied mee Bied mee
Marcel Wanders - Drie fietsen collectie 'World Bicycle Relief' kopen? Bied vanaf 120!
Marcel Wanders (1963) Nederlands Drie fietsen collectie 'World Bicycle Relief'
Afmetingen8 cm x 13.5 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Marcel Wanders - “ World Bicycle Relief “ Fiets - design - edities 2020-2023 kopen? Bied vanaf 160!
Marcel Wanders (1963) Nederlands “ World Bicycle Relief “ Fiets - design - edities 2020-2023
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen8 cm x 13 cm x 3 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 160
Bied mee Bied mee
Marcel Wanders - Sitting Mickey in wit in mooie doos met certificaat kopen? Bied vanaf 150!
Marcel Wanders (1963) Nederlands Sitting Mickey in wit in mooie doos met certificaat
Afmetingen12 cm x 13.5 cm x 13.5 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Marcel Wanders - Drie fietsen + verpakking kopen? Bied vanaf 115!
Marcel Wanders (1963) Nederlands Drie fietsen + verpakking
Afmetingen8 cm x 13.5 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 115
Bied mee Bied mee
Marcel Wanders - 2 fietsen collectie 'World Bicycle Relief' kopen? Bied vanaf 80!
Marcel Wanders (1963) Nederlands 2 fietsen collectie 'World Bicycle Relief'
TechniekOverig
Afmetingen8 cm x 13.5 cm x 2 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Design kopen van Marcel Wanders

Wilt u graag design kopen van Marcel Wanders? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Marcel Wanders. Betaalbare en exclusieve design van Marcel Wanders en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Marcel Wanders te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Marcel Wanders te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Marcel Wanders te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Wanders instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Marcel Wanders design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Marcel Wanders!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Marcel Wanders kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Marcel Wanders en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Marcel Wanders via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Marcel Wanders of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Marcel Wanders?

Design kopen van Marcel Wanders begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Marcel Wanders, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Marcel Wanders. Om meer kans te maken om het designobject van Marcel Wanders te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Marcel Wanders! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.