Margit Seland (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Margit Seland
Margit Seland (1965)

Margit Seland (1965)

Kunstenaar

Margit SELAND (Hamar 1965)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Noors Noors  
Links
Favoriet
filters
Margit Seland - Denkend aan Holand kopen? Bied vanaf 250!
Margit Seland (1965) Nederlands Noors Denkend aan Holand
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 85 x 105 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Margit Seland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Margit Seland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Margit Seland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Margit Seland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Margit Seland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Margit Seland!

Volg het aanbod kunst van Margit Seland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Margit Seland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Margit Seland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Margit Seland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Margit Seland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Margit Seland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Margit Seland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Margit Seland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Margit Seland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Margit Seland?

Kunst kopen van Margit Seland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Margit Seland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Margit Seland. Om meer kans te maken om de Margit Seland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Margit Seland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.