Maria Prins (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maria Prins
Maria Prins (1934)

Maria Prins (1934)

Kunstenaar

Maria PRINS (Landsmeer, 1934)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Maria Prins - Litho 1970 kopen? Bied vanaf 150!
Maria Prins (1934) Nederlands Litho 1970
TechniekLitho
Afmetingen35 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maria Prins

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maria Prins? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maria Prins. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maria Prins en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maria Prins te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maria Prins!

Volg het aanbod kunst van Maria Prins te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maria Prins te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maria Prins instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maria Prins kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maria Prins!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maria Prins kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maria Prins en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maria Prins via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maria Prins of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maria Prins?

Kunst kopen van Maria Prins begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maria Prins, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maria Prins. Om meer kans te maken om de Maria Prins te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maria Prins! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.